Iki susitikimo pabaigos likus žaisti 13,5 sek. „Spurs“ atsiliko 97:98, o kamuolį iš už šoninės linijos į aikštę mėgino grąžinti jų varžovai, tačiau jie susidūrė su rimtomis problemomis ir tą padaryti bandęs Dionas Waitersas, neradęs laisvų komandos draugų, tiesiog nustūmė jam vaizdą užstojusį Manų Ginobilį.

Visgi teisėjai pražangos puolime nesiryžo fiksuoti, o „Spurs“ netrukus vis tiek perėmė kamuolį ir turėjo progą išplėšti pergalę, bet Patty Millso tritaškis tikslo nepasiekė.

„Ši ataka – visiškai nesvarbi, nes jos neturėjo būti. Tai buvo akivaizdi pražanga puolime prieš M. Ginobilį ir kamuolys turėjo atitekti „Spurs“, – tiesioginiame eteryje piktinosi NBA komentatoriai.

Greggo Popovichiaus auklėtinių nuo nesėkmės, kuri „Thunder“ leido išlyginti serijos rezultatą, neišgelbėjo ir 41-as LaMarcuso Aldridge'o pelnytas taškas.

Įdomu, kad pirmą mačą San Antonijuje šeimininkai laimėjo net 124:92.

Trečia akistata – penktadienį Oklahomoje.

„Spurs“: LaMarcusas Aldridge'as 41 (14/20 dvitaškiai, 1/1 tritaškis, 10/10 baudos), Kawhi Leonardas 14, Manu Ginobili 11, Danny Greenas 9, Tony Parkeris 7 taškai.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 29 (10 rez. perd.), Kevinas Durantas 28, Stevenas Adamsas (17 atk. kam.), Serge'as Ibaka ir Enesas Kanteris po 12 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)