Trečiajame dienos mače Darius Tarvydas surengė galingą pasirodymą, o jo vedamos „Arotena Oaks“ (5-2) triumfas nulėmė pusfinalių poras.

Be suspenduoto Darjušo Lavrinovičiaus žaidę turnyro lyderiai 81:76 (15:23, 17:19, 27:17, 22:17) palaužė „JL Electrified Youngsters“ (2-5).

Beveik viso mačo metu komandos žaidė taškas į tašką, o labiau patyrusios komandos pergalę nulėmė sėkmingiau sužaista paskutinė rungtynių minutė.

Po šio mačo tapo aišku, jog pirmą vietą užėmusi VDU (5-2) komanda pusfinalyje žais su SYNKARB (4-3), o „Arotena Oaks“ (5-2) susitiks su „Royal Decors“ (5-2) krepšininkais.

„Arotena Oaks“ ekipą į svarbią pergalę vedė Darius Tarvydas, kuris per 23 minutes pelnė 28 taškus ir atkovojo 6 kamuolius.

15 taškų prie pergalės pridėjo Kšištofas Lavrinovičius, pralaimėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė 19 taškų įmetęs Kay‘us Bruhnke ir 17 pelnęs Tomas Lekūnas.

Šių rungtynių nebaigė JL treneris Marius Kiltinavičius, kuris už ginčus su teisėjais trečiajame kėlinyje buvo nubaustas diskvalifikacine pražanga.

„Arotena Oaks“ komandoje žaidžia Kšištofas Lavrinovičius, Simas Jasaitis, broliai Matas ir Julius Jucikai, Rolandas Alijevas, Darius Tarvydas, Karolis Babkauskas ir Eivydas Mološčiakas.

JL gretose – Arielas Hukporti, Garai Zeebas, Ralphas Hounnou, Kay Bruhnke, Olegas Kojenetsas, Tomas Rimša, Justas Furmanavičius ir Tomas Lekūnas.


Paskutinėse pirmojo etapo rungtynėse penkiese žaidę DP (2-5) krepšininkai 89:76 (25:22, 24:21, 25:14, 15:19) nugalėjo „Komandorus“ (1-6).

„Bucket“ vasaros lygos autsaiderių akistatoje buvo užfiksuotas turnyro rezultatyvumo rekordas – 89 taškų nebuvo įmetusi nė viena kita ekipa.

Prie rekordo labiausiai prisidėjo 23 taškus įmetęs Haroldas Saprykinas ir 21 pridėjęs Simas Galdikas. Pralaimėtojams 22 taškus surinko Paulius Danisevičius, 16 – Ignas Fiodorovas.

Liepos 27-rugpjūčio 2-ąją vykusiame pirmajame etape buvo žaidžiama po 4 susitikimus per dieną. Turnyre varžėsi 8 komandos, iš kurių pusė žengė į kitą etapą.

Rugpjūčio 4-ąją keturios geriausios komandos išmėgins jėgas pusfinaliuose, o finalas įvyks rugpjūčio 5-ąją.

Karščiausias vasaros lygos dvikovas žiūrėkite Delfi portale ir televizijos kanalu Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)