Sporto žurnalistų ir transliuotojų apklausoje D. Nowitzkis surinko 1138 taškus, o pirmąją vietą jam skyrė 83 iš 129 apklaustųjų.

Antrąją vietą užėmė dviejų ankstesnių sezonų naudingiausias žaidėjas, "Phoenix Suns" įžaidėjas, kanadietis Steve Nashas, surinkęs 1013 taškų, trečioji pozicija atiteko "Los Angeles Lakers" lyderiui Kobe Bryantui, gavusiam 521 tašką.

D. Nowitzkio padedama "Mavericks" komanda iškovojo 67 pergales iš 82 galimų ir tapo reguliariojo sezono nugalėtoja. Vokietis per rungtynes vidutiniškai pelnė po 24,6 taško, atkovojo po 8,9 kamuolio ir atliko po 3,4 rezultatyvaus perdavimo. Krepšininkas dvitaškius ir tritaškius metė 50,2 proc. taiklumu, o baudas - 90,4 proc.

"Mavericks" tapo pirmąja komanda NBA istorijoje, viename sezone tris kartus iškovojusi po 12 ar daugiau pergalių iš eilės (12, 13 ir 17).

Dalaso klubas Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijoje iki keturių pergalių 2-4 nusileido "Golden State Warriors" ekipai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją