22-ejų metų 213 cm ūgio D. Motiejūnas, kuris NBA naujokų biržoje 20 šaukimu buvo pašauktas Minesotos „Timberwolves“ klubo, netrukus iškeistas į Hjustono ekipą, nebuvo vienintelis praleidęs „Rockets“ treniruotę.

Royce'o White'o nebuvo dėl asmeninių priežasčių, argentinietis Carlosas Delfino dar nesusitvarkė vizos formalumų, o Jonas Brockmanas yra susižeidęs akį. C. Delfino komandos stovykloje yra laukiamas ketvirtadienį.

„Mes per dvi dienas turėsime tris treniruotes ir aikštėje praleisime po 8-9 valandas. Mes tikrai pajusime nuovargį“, - sakė „Rockets“ klubo naujokas Jeremy Linas. - Bet tai padės mums ir mūsų kūnams pasirengti ilgam NBA sezonui“.

Priminsime, kad ir kitas NBA lietuvis-naujokas Jonas Valančiūnas dėl kojos traumos praleido pirmas Toronto „Raptors“ klubo treniruotes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)