Lietuvis aikštelėje praleido daugiau nei pusę 2 kėlinius po 15 minučių trukusių rungtynių ir pelnė 4 taškus. Įspūdingas Deivido perdavimas tarp kojų buvo palydėtas audringais salės plojimais. Lietuviui plojo ir šįkart trenerio darbą atlikęs K. Bryantas.

„Deividas pelnė trenerių pasitikėjimą, tad atsarginių suolo „nešildė“. Džiugino jo pastangos ne tik laimėti, bet ir padaryti šou žiūrovams. Pavyzdžiui, būdamas vienas prieš krepšį jis nemetė tiesiai, o įspūdingai sužaidė su komandos draugu, mesdamas perdavimą tarp kojų“, – pasakojo rungtynes stebėjęs antrasis talentų kovos laimėtojas Žydrūnas Kuodis. Jis nebuvo atrinktas į L. Bryanto ar L. Jameso ekipas, tačiau taip pat dalyvauja NBA „Visų žvaigždžių“ renginiuose.

Jaunieji talentai su A.Karnišovu ir D.Motiejūnu

Varžybų pabaigoje, esant rezultatui 50:50, Deividas turėjo progą mesti iš toli, tačiau nepataikė. Prireikė pratęsimo, kuriame priešininkų komandai pavyko pelnyti vienu tašku daugiau. „Gaila, kad nepavyko laimėti. Bet būti čia, iš arti stebėti NBA renginius ir žvaigždes – nepakartojama galimybė“, – įspūdžiais dalinosi D. Kumelis.

Nors ir nelaimėjusi Deivido komanda „The Intense“ džiaugėsi K. Bryanto dėmesiu ir patarimais. Jis nuo atsarginių suolelio stebėjo rungtynes, o per pertraukėles braižė derinius. „Kobė turi ir trenerio talentą“, - sakė D. Kumelis. Lietuvis buvo vienas iš išrinktųjų, kuriam pasisekė gauti K. Bryanto autografą.

L. Jameso komandai šiuo požiūriu pasisekė mažiau. Jų treneris rungtynes stebėjo santūriai, įsitaisęs atskirai nuo ekipos ir išėjo dar nepasibaigus rungtynėms.

Netrukus po varžybų jaunieji talentai vyko stebėti NBA kylančių žvaigždžių rungtynių. Šio krepšinio projekto nugalėtojai iš Indijos, Puerto Riko, JAV, Kinijos, Meksikos, Filipinų, Kanados, Estijos bei Lietuvos dalyvauja ir kituose NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginiuose, turi progą stebėti rungtynes ir džiaugiasi prabanga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)