Pergalingą tritaškį likus žaisti mažiau nei 2 sek. iš aikštės kampo pataikė amerikietis Krisas Richardas – „Zielona Gora“ svečius įveikė 93:90 (24:29, 24:28, 22:12, 23:21).


Apskritai tolimi metimai buvo vieni iš pagrindinių šį sezoną kokybišką krepšinį demonstruojančios „Zeliona Gora“ komandos ginklų. Lenkijos ekipa pataikė 14 iš 22 tritaškių (63 proc.).

Rezultatyviausias tarp nugalėtojų buvo Lietuvos krepšinio gerbėjams savo herojišku žygiu Vilniuje įsiminęs danas Iffe Lundbergas, surinkęs 26 taškus (8/11 dvit., 3/5 trit.), atkovojęs 5 kamuolius, atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus ir surinkęs 32 efektyvumo balus.

Minėtasis K. Richardas pridėjo 25 taškus ir pataikė visus 6 tolimus metimus. Latvio Rolando Freimanio sąskaitoje – 14 taškų.

CSKA ekipai 19 taškų pelnė Tornikė Šengelija, po 12 surinko Danielis Hackettas ir Semionas Antonovas. Po vidinės darmos klube Dimitris Itouis ant parketo išleido ir komandos lyderį Mike'ą Jamesą, bet šis per 13 min. ant parketo pernelyg nepasižymėjo – surinko 6 taškus, realizavęs 1 iš 3 metimų iš žaidimo bei 4 baudas.

Zelionos Guros komanda CSKA krepšininkus įveikė pirmą kartą istorijoje.

CSKA vis dar verčiasi be traumuoto Willo Clyburno, o Nikola Milutinovas iš rikiuotės iškrito visam sezonui.

„Zeliona Gora“ šį sezoną VTB lygoje meta rimtą iššūkį Rusijos klubams ir po 17 rungtynių sąskaitoje turi 10 pergalių bei 7 pralaimėjimus. CSKA ekipa yra sužaidusi 10 rungtynių, iš kurių laimėjo 3.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)