„Pieno žvaigždžių“ Lietuvos 3x3 lygos (L3L) organizuojamose Nacionalinio turo varžybose, suaugusiųjų grupėje, nepralenkiama buvo „Solo gym“ komanda, finale 13:10 palaužusi šeimininkų, „Likimas aiškus“ ekipą. Čempionais tapo: Laimonas Lukoševičius, Marius Jankaitis, Donatas Grikštas ir Eugenijus Takuševičius.

Paskutinių dviejų nacionalinių turų nugalėtojai, „Avia Solutions Group“, krito dar ketvirtfinalyje, 16:21 nusileidę kitai Vilniaus komandai „Wurth“. Pastarajai komandai kelią į finalą vėliau užtvėrė „Solo gym“.

Šiauliečiai prieš tai kelis kartus buvo arti viršūnės. Nacionaliniame ture Pasvalyje jie užėmė trečią, o Jurbarke – ketvirtą vietą.

Jaunimo (iki 18 metų) grupės finale triumfavo Kauno komanda „Šaras“, 12:9 nugalėjusi „Dviratį“ iš Šiaulių. „Šarui“ atstovavo ir čempionais tapo: Jonas Lekšas, Mintautas Bulanovas ir Kristupas Žemaitis.

Jaunučių (iki 15 metų) čempionais tapo „Spirgučiai“, finale 13:10 įveikę „Raugintą cementą“. Čempionais tapo: Tomas Butkus, Nerijus Bradauskas, Bartautas Blaževičius ir Aivaras Zambacevičius.

L3L Nacionalinio turo varžybose iš viso dalyvavo 66 komandos iš visos Lietuvos. Šios varžybos įtrauktos ir į FIBA oficialių 3x3 varžybų sąrašą. Visi jose dalyvavę žaidėjai gavo FIBA reitingo taškus.

Tai buvo jau ketvirtasis ir paskutinis šį sezoną L3L Nacionalinis turas. Lapkritį pirmasis toks turnyras buvo surengtas Pasvalyje, gruodį – Prienuose, o sausį – Jurbarke.

Šį sezoną debiutuojančios L3L pirmenybės visoje Lietuvoje vienija 80 trijulių komandų. Stipriausia šalies 3x3 krepšinio komanda paaiškės balandžio pirmąjį savaitgalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)