Vilniaus „Rytas“ praėjusią savaitę pradėjo kovą dėl vietos Europos taurės stipriausiųjų aštuntuke ir įveikė Belgrado „Partizan“ ekipą.

Sostinės ekipos sirgaliai aktyviai perka bilietus į sausio 16-osios rungtynes, per kurias ant parketo turėtų sugrįžti „Ryto“ kapitonas Chrisas Krameris, o varžovų gretose į aikštelę išbėgti R. Giedraitis.

Tris sezonus „Ryto“ gretose praleidęs R.Giedraitis Vokietijoje kol kas žaidžia geriausią savo karjeros sezoną ir Europos taurėje pelno po 13,2 taško, atkovoja 4,8 kamuolio ir renka po 15,2 naudingumo balo.

Prognozuojama, kad būsimoje akistatoje su Berlyno klubu turėtų būti pagerintas ir šio sezono Europos taurės lankomumo rekordas, kuris šį sezoną buvo užfiksuotas pirmajame vilniečių mače su Malagos „Unicaja“ (5493).

„Mūsų aistruoliai yra stiprus šeštasis žaidėjas ir norime padovanoti jiems dar vieną pergalę. Tikiuosi pamatyti labai daug žmonių „Siemens“ arenoje, o mes aikštėje atiduosime viską, kad ištiksėjus rungtynių laikrodžiui triumfuotume laimėję kartu“, – į būsimąjį mačą su ALBA aistruolius kvietė Ch.Krameris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)