Įtraukiant ir Citadele KMT rungtynes, uteniškiai buvo klupę jau šešis kartus paeiliui. Klaipėdiečiai savo ruožtu pralaimėjo trečią sykį paeiliui.

Tai buvo 39-erių Tomo Delininkaičio sugrįžimo į LKL rungtynės: veteranas per 22 minutes pelnė 4 taškus, atkovojo 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei rinko 5 naudingumo balus.

Primename, kad patyręs snaiperis praėjusį sezoną praleido NKL čempionate.

Utenos ekipa vertėsi ne tik be Martyno Gecevičiaus, bet ir be izoliacijoje esančio Gintauto Matulio.

Nors rungtynių pradžioje „Neptūnas“ neleido pernelyg pabėgti varžovams (10:12), gera Tomo Lekūno ir Norberto Gigos atkarpa didino svečių pranašumą iki dviženklio – 21:11. Šeimininkai gerai atrėmė visus varžovų bandymus priartėti ir po dviejų kėlinių išsaugojo gana ženklią persvarą – 39:30.

Nors po pertraukos klaipėdiečiai keletą kartų bandė pasispardyti, Utenos ekipa savo pranašumo neiššvaistė ir galutinai intrigos atkurti šeimininkams neleido.

Nugalėtojų gretose žibėjo Ignas Vaitkus, pelnęs 21 tašką ir surinkęs 29 naudingumo balus. Jam tai rezultatyviausios ir naudingiausios sezono rungtynės.

Utenos ekipa prastokai atakavo iš toli – pataikė 2 tritaškius iš 15 (13 proc.). Klaipėdiečiai pataikė 5 iš 24 (21 proc.) tritaškių.

„Uniclub Casino – Juventus“: Ignas Vaitkus 21, Tomas Lekūnas 13, Vytautas Šulskis 10 (5 atk. kam.), Patrickas Milleris 9 (3/10 dvit.), Rokas Gustys 8 (8 atk. kam.) taškai.

„Neptūnas“: Žygimantas Janavičius 16 (6 rez. perd., 21 n.b.), Edgaras Želionis 11, Benas Griciūnas 10 (7 atk. kam.), Matas Jogėla 9 (5 rez. perd.), Adomas Sidarevičius 7 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)