Laidos kūrėjas, sporto žurnalistas Tomas Ramanskas atskleidžia, kad laida pasakos ne tik apie Šarūną Jasikevičių ir jo treniruojamą krepšinio klubą „Barcelona“, bet ir apie šio miesto bei jo gyventojų kasdienybę.

Naujoji „Delfi TV“ laida kvies visus neabejingus krepšiniui iš arčiau susipažinti su net šešis lietuvius svetingai priėmusiu krepšinio klubu „Barcelona” ir kartu stebėti, kaip jiems seksis vietiniame ir tarptautiniame fronte.

„Kiekvieną sekmadienį su žiūrovais aptarsime naujausius ir svarbiausius įvykius Barselonoje, todėl laida bus labai organiška ir atskleis tai, kas vyksta čia ir dabar. Kadangi „Barcelona“ yra elitinė komanda, laidoje bandysime padaryti tai, ką gali ne kiekvienas mirtingasis – pažvelgti į klubo vidų iš arčiau“, – pasakoja T. Ramanskas.

T. Ramanskas sako, kad laidos tikslas – pasakoti ne tik krepšinio specialistams ir ekspertams suprantamas statistikos subtilybes bei terminus, tačiau kurti skirtingus žiūrovus dominantį pasakojimą.

Laidoje bus rodoma ir tai, ko žiūrovai paprastai nemato krepšinio rungtynių transliacijose per televiziją. „Keliausime po skirtingas krepšinio arenas, teirausimės žmonių nuomonės apie Lietuvą ir mūsų krepšininkus, rodysime pokalbius su krepšinio sirgaliais iš arenų ir Barselonos gatvių, stengsimės pakalbinti tarp žiūrovų sutiktas įžymybes bei atskleisti tai, kas vyksta krepšinio aikštelėje prieš ir po rungtynių“.

Nors laidos pavadinimas sufleruoja, kad daugiausia dėmesio turėtų susilaukti krepšinio klubo „Barcelona“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius, nemažiau svarbu papasakoti ir apie šio klubo žaidėjus bei bendruomenę. Be to, laidos žiūrovai turės puikią galimybę pasidairyti po Barseloną, atsidurti tuo metu mieste vyksiančių įvykių sūkuryje ir įsijausti į vietinių gyventojų kasdienybę.

Š. Jasikevičius garsėja savo iškalba ir įsimintinomis frazėmis, todėl pasiteiravus ar tokių užfiksuotų akimirkų sulauksime ir laidoje „Šaro Barsa“, laidos kūrėjas T. Ramanskas žada, kad sieks parodyti nepagražintą realybę. „Nors Ispanija yra futbolo šalis, tačiau Š. Jasikevičius čia labai mėgstamas ir susilaukia daug žiniasklaidos dėmesio.

Be to, turbūt ne vienas krepšinio sirgalius yra matęs milijonus peržiūrų renkančius Š. Jasikevičiaus pasisakymus. Kiekvieno žurnalisto svajonė surinkti tokius perlus, todėl laidoje atsispindės ir jos herojų emocijos“.

Laida „Šaro Barsa“ unikali tuo, kad joje rodomos išskirtinės akimirkos ir įsimintinos emocijos bus užfiksuotos paties T. Ramansko. Laidos kūrėjas šypsosi, kad „Delfi TV“ eteryje dar nepasirodžius pirmajai „Šaro Barsa“ laidai, jau spėjo atsidurti netikėtoje situacijoje.

„Prieš keletą dienų Manresoje stebėjau Katalonijos taurės finalą, kuriame susitiko vietos ir Barselonos krepšinio klubai. Sėdėjau tarp Manresos komandos sirgalių ir pastebėjau, kad jie mane varsto nemaloniais žvilgsniais.

Nežinojau, kaip elgtis, nes visai pamiršau, jog dėvėjau apsauginę veido kaukę su krepšinio klubo „Barcelona“ simbolika. Tačiau užfiksuoti akimirkas ir sirgalių šėlsmą pavyko“, – įspūdžiais dalijasi T. Ramanskas.

T. Ramanskas pasakoja, kad kurdamas laidą stengsis prisitaikyti prie nuolat kintančių, dažnai ir COVID–19 pandemijos nulemtų aplinkybių, taip pat kiekvieną kartą istoriją sieks papasakoti kitų žmonių lūpomis.

„Kaip mėgsta sakyti Š. Jasikevičius – kiekvienos rungtynės yra nauja istorija. Taip ir kiekviena mūsų laida bus nauja istorija“, – intriguoja laidos kūrėjas.

Naujos „Delfi TV” laidos „Šaro Barsa“ premjera rugsėjo 12 d. 14.30 val., o kitas laidas žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 20.30 val. „Delfi TV“ eteryje – naujas televizijos sezonas nuo rugsėjo 11 d. „Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams.

Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)