Vos pasibaigus kauniečių treniruotei ant „Žalgirio“ arenos parketo kiek ilgiau užtruks Vaidas Kariniauskas ir Jamesas Andersonas. Jie atsakys į laidos vedėjo ir oficialaus „Žalgirio“ Facebook puslapio gerbėjų klausimus.

Nors įprastai „Žalgirio“ rytinė treniruotė vykdavo valanda anksčiau, šį kartą dėl šiek tiek vėliau prasidėsiančių Eurolygos savaitės rungtynių, treneriai turėjo vėlinti ir žalgiriečių pratybas.

Po interviu su V. Kariniausku ir J. Andersonu žiūrovams ilgai laukti pokalbių su „Anadolu Efes“ žaidėjais nereikės. Į pagrindinę „Žalgirio“ arenos aikštę persikėlusioje Žalgiris TV studijoje prieš savo ekipos treniruotę pasirodys du Stambulo ekipos krepšininkai, visai neseniai rungtyniavę Lietuvoje.

Su Žalgiris TV žiūrovais bendraus Vilniuje žaidęs Milko Bjelica ir buvęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Donnie McGrathas. Pastarasis, vos atvykęs į Lietuvą, socialiniuose tinkluose spėjo pasidalinti, kad laukia sugrįžimo į „Žalgirio“ areną.

Tad Žalgiris TV tiesioginė transliacija prasidės 12.35 val. ir baigsis prieš 13.00 val., o per 25 minutes krepšinio gerbėjai galės išvysti pokalbius net su keturiais Eurolygos krepšininkais.

„Žalgirio“ ir „Anadolu Efes“ rungtynių pradžia – 21.45 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.