Lietuvos krepšinio lopšyje po daugiau nei trejų metų pertraukos šį vakarą vėl skambės Eurolygos himnas ir į aikštę žengs pajėgiausios Europos lygos krepšininkai.

Tradiciškai artėjant mačui „Žalgiris TV“ kviečia išgirsti rungtynių dalyvius mintis tiesioginiame eteryje. 11.45 val. su žiūrovais bendravo „Žalgirio“ treneris skautas Evaldas Beržininkaitis, aptaręs varžovų žaidimo stilių.

Improvizuotoje studijoje jį pakeitė žalgirietis Robertas Javtokas, kuriam šio vakaro mačas bus šimtasis per jo Eurolygos karjerą. Visų laikų blokų dešimtuke R. Javtokas dalinasi aštuntą vietą su Darjušu Lavrinovičiumi, bet abu lietuvius sparčiai vejasi „Uniks“ aukštaūgis D'Oras Fischeris. Šiomis temomis ir sukosi pokalbis su „Žalgirio“ vidurio puolėju.

Į antrą tiesioginę transliaciją „Žalgiris TV“ pakvietė 13 val. – žiūrovai išgirdo vieno „Uniks“ trenerių štabo atstovo mintis bei pokalbį su komandos naujoku Curtisu Jerrellsu.

Kazanės ekipa po trejų Eurolygos rungtynių visoje Eurolygoje taikliausiai meta dvitaškius (60,7 proc.), o „Žalgiris“ – tritaškius (47,1 proc.), todėl „Žalgiris TV“ eteryje buvo aptartos ir šios temos.

„Žalgirio“ ir „Uniks“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo „Žalgiris TV“ eteryje žiūrėkite tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)