206 cm ūgio sulaikytasis vyras – buvęs garsus Serbijos krepšininkas, ilgametis šios šalies rinktinės ir garsių Europos krepšinio klubų žaidėjas Milanas Gurovičius.

Kaip praneša serbų portalas „Novosti“, M. Gurovičius sulaikytas dėl smurtavimo namuose – jis kaltinamas sumušęs savo žmoną Taną ir nepilnametę dukrą.

Anot portalo „Kurir“, krepšininko žmona ir dukra patyrė galvos sumušimus.

T. Gurovič savo pareiškime policijai informavo, jog vyras jai smogė kumščiu į tiesiai galvą ir nesiliovė smurtauti jai parkritus, o netrukus pakėlė ranką ir prieš mamą bandžiusią ginti savo dukrą, ant laiptų trenkdamas kumščiu jai į nosį.

Pats M. Gurovičius apklausos nuovadoje metu tvirtino savo dukros „nelietęs“.

Pasak pranešimų, pradžioje pareigūnai buvo nusprendę M. Gurovičiui tiesiog liepti išsikraustyti iš namų, tačiau, įvertinę aplinkybes, kardomąsias priemones pakeitė.

Manydama, kad krepšininkas iš naujo gali pulti žmoną ir dukrą bei daryti įtaką liudininkams, policija M. Gurovičių uždarė į areštinę. Baudžiamojon atsakomybėn jis turėtų būti patrauktas per artimiausias 48 valandas.

Milanas Gurovičius TV laidoje 2018-aisiais

Atstovaudamas Serbijos rinktinei M. Gurovičius 2002-aisiais Indianapolyje tapo pasaulio čempionu, 2001-aisiais Turkijoje iškovojo Europos čempionato auksą.

Krašto puolėjas yra atstovavęs „Barcelonos“, Atėnų AEK, Malagos „Unicaja“, Belgrado „Partizan“, „Crvena Zvezda“ ir kitiems žinomiems Europos klubams.

Baigęs profesionalo karjerą emocingo charakterio vyras bandė imtis trenerio darbo, bet naujoje profesijoje neįsitvirtino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)