Pastaruoju metu „Barcelonos“ futbolo komandos gerbėjų rūstybę dėl iš rankų slystančių titulų užsitraukęs J.M. Bartomeu pirmadienį Š. Jasikevičiui įteikė simbolinius komandos marškinėlius bei palinkėjo sėkmės darbuose.

„Sirgaliai to laukė labai ilgai. Klubo vairą perima itin talentingas bei šviesią ateitį turintis treneris. Tai žmogus, pats ilgai vilkėjęs mėlynai-granatinius marškinėlius bei turintis su mūsų komanda ir miestu labai stiprų ryšį.

Šaras visada buvo mūsų klubo ambasadorius. Šiandien jis pagaliau sugrįžta į savo komandą ir į savo miestą, o jo darbas čia neabejotinai suteiks mums visiems labai daug džiaugsmo. Šarai, sveikas sugrįžęs“, – sakė J.M. Bartomeu.

Nuo 2016 metų Kauno „Žalgirį“ treniravęs Š. Jasikevičius su „Barcelona“ sudarė trejų metų sutartį.

Š. Jasikevičių pristatęs „Barcelona“ prezidentas tą pačią dieną palietė ir futbolo komandos sirgaliams itin rūpimą temą. Nors Ispanijos žiniasklaida pastaruoju metu spekuliavo, jog klubą netrukus gali palikti superžvaigždė Lionelis Messi, tokias kalbas katalonas paneigė.

„Nesutarimų su Lioneliu tikrai neturime. Jis ne kartą patikino, jog nori žaisti „Barcelonoje“ iki karjeros pabaigos, todėl jo žaidimu mūsų klubo sirgaliai džiaugsis dar ilgai“, – sakė J.M. Bartomeu.

Ispanijoje spėliojama, jog L. Messi gali išvykti, jei kitais metais komandos prezidentu bus perrinktas būtent J.M. Bartomeu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)