Pusę sezono Prancūzijos ekipos marškėlius vilkėjęs gynėjas nutraukė savo sutartį abipusiu sutarimu.

Klubo pranešime pažymima, kad A. Veličkai trūko intensyvesnio varžybų grafiko, mat „Champagne Chalons-Reims“ dalyvauja tik nacionaliniame čempionate, kurį smarkiai suvaržė koronaviruso pandemija.

Per 6 mėnesius komanda sužaidė vos 11 rungtynių ir Prancūzijos pirmenybėse tarp 18 dalyvių rikiuojasi 16-oje vietoje (3/8).

Be to, sausio pabaigoje „Champagne Chalons-Reims“ papildė savo gretas patyrusiu 34-erių įžaidėju iš JAV Dominicu Watersu.

A. Velička buvo vienas naudingiausių klubo žaidėjų. Jo statistika siekė 11,4 taško, 2,8 atkovoto kamuolio ir 5,2 rezultatyvaus perdavimo per 25 min.

Netrukus buvo paskelbta, kad Arnas persikėlė į Vokietijos „Bundesligos“ klubą Braunšveigo „Lowen“.

Primename, kad atakų organizatorius anksčiau buvo vienas įvairaus amžiaus grupių Lietuvos jaunimo rinktinių lyderių ir su jomis Europos bei pasaulio pirmenybėse nuraškė keturis medalius.

Prieš išvykdamas į Prancūziją jis priklausė Kauno „Žalgiriui“, tiesa, buvo skolinamas Tartu universiteto (Estija) ir Prienų „Cbet“ ekipoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)