Kaip patvirtino CSKA klubo prezidentas Andrejus Vatutinas, CSKA per metus iš „Aeroflot“ gaudavo maždaug 4 mln. JAV dolerių (apie 3,6 mln. eurų), į Eurolygos ir VTB Vieningosios lygos rungtynes skraidė užsakomaisiais šios aviakompanijos reisais.

Visgi dėl koronaviruso sukeltos krizės aviacijoje, anot A. Vatutino, galimybių pratęsti šį nuo 2014-ųjų trukusį bendradarbiavimą nebėra.

„Tai buvo ilga ir sėkminga partnerystė, bet dabartinėje situacijoje atnaujinti jos nebeįmanoma. Gaila, kad susidarė tokia padėtis – užsakomieji reisai mums buvo gyvybiškai svarbūs, ypač kai juos vykdydavo patikimas partneris. Bet turbūt visi supranta ir seka situaciją – sunku ir visam pasauliui, ir aviakompanijoms“, – pripažino A. Vatutinas.

Nuo koronavirus plitimo bandanti apsisaugoti Rusija yra sustabdžiusi tarptautinius keleivinius skrydžius, labai stipriai sumažintas ir vidaus oro kelionių skaičius.

Bendras koronavirusu užsikrėtusių asmenų skaičius Rusijoje jau viršijo 100 tūkst. Visoje Rusijoje per praėjusią parą patvirtinti 108 mirties nuo COVID-19 atvejai, 67 iš jų – Maskvoje. Pirmą kartą paros mirčių skaičius viršijo 100. Nuo protrūkio pradžios Rusijoje, patikslintais duomenimis, iš viso mirė 972 COVID-19 pacientai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)