Pajutus ligos simptomus bei atlikus testą, teigiamo rezultato sulaukė vienas iš krepšininkų. Ligos simptomus jaučia ir administracijos darbuotojas, kuris, kaip ir likę klubo nariai, šiuo metu laukia testų rezultatų.

Siekiant suvaldyti suvaldyti COVID-19 plitimą, rytoj (gruodžio 8 d.) turėjusios įvykti „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynės Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ – Kauno „Žalgiris“ yra nukeliamos neapibrėžtam laikui.

Taip pat siekiant išvengti tolimesnio viruso plitimo „Betsafe-LKL“ komandų tarpe, nukeliama gruodžio 8 d. turėjusi vykti Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ – Klaipėos „Neptūno“ dvikova.

Naujos rungtynių datos bus paskelbtos vėliau.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Primename, kad „Žalgiris“ šią savaitę vis tiek žais. Penktadienį, gruodžio 11-ą išvykoje žalgiriečiai Eurolygos dvikovoje susirems su Atėnų „Panathinaikos“.

Pagal dabartinį grafiką sekmadienį, gruodžio 13- ą yra suplanuotos LKL rungtynės tarp žalgiriečių ir „Pieno žvaigždžių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)