Apie tai informuoja Italijos žurnalistas Emiliano Carchia. Anot jo, „Crvena Zvezda“ komanda liks Belgrade ir į Prancūziją žaisti ketvirtojo turo mačo nevyks.

Susidariusios situacijos priežastis ir vėl yra koronavirusas. Antradienio vakarą ASVEL jau nežaidė pirmų šią savaitę suplanuotų savo rungtynių – trečiojo turo susitikimas su Atėnų „Panathinaikos“ buvo atšauktas beveik paskutinę minutę. Kaip Graikijos žiniasklaidai pasakojo klubo atstovai, komanda apie mačo atšaukimą sužinojo jau būdama autobuse pakeliui į areną.

ASVEL bando kovoti su klube įsismarkavusia koronaviruso infekcija. Vakar pranešta, kad Prancūzijos klubas rungtynėms net negali registruoti 8 žaidėjų, kurie yra privalomi Eurolygos mačų vykdymui.

Primename, kad trečiadienį Eurolyga skyrė du techninius pralaimėjimus 0:20 Sank Peterburgo „Zenit“ komandai, kuri dėl identiškos priežasties apskritai neišvyko žaisti trečio ir ketvirto Eurolygos turų rungtynių į Ispaniją.

Techniniai pralaimėjimai remiantis tokia logika turėtų būti skirti ir ASVEL.

Eurolygos sprendimas bausti „Zenit“ sulaukė itin kritiškų šios komandos žaidėjų reakcijų. „Tai yra absurdas. Mes rizikuojame savo sveikata ir esame atskirti nuo šeimų, tačiau mus baudžia“, – socialiniuose tinkluose rašė Billy Baronas. „Neteisinga. Esame baudžiami už tai, kad žaidėjai susiduria su koronavirusu“, – tvirtino ir dar praėjusį sezoną Kauno „Žalgiriui“ atstovavęs K.C. Riversas.

Turnyro lentelė nesibaigus 3 turams (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)