Tačiau derybos tarp abiejų šalių nutrūko. Kad jam buvo siūloma užimti vyriausiojo „grizlių“ trenerio postą, Šaras sakė interviu „El Mundo Deportivo“ portalui.

Jis lieka, dirbame toliau.
Paulius Motiejūnas

„Kalbėjomės su Memfio klubu, tačiau jie nusprendė pasirinkti kitą kandidatą. Man labai svarbu turėti pokalbių, matyti, kaip dirba kiti klubai, bendrauti su savininkais ir žinoti, ką jie galvoja. Tai man padeda būti geresniu treneriu“, – sakė Š. Jasikevičius.

„Aš turiu išlygą, leidžiančią iš klubo išvykti bet kuriuo momentu. Tačiau visuomet sakau tą patį: bus labai sunku ištraukti mane iš Kauno, nes tai yra geriausia organizacija Europoje.

Su žaidėjais ir treneriais čia elgiamasi labai pagarbiai, mums leidžia dirbti ir padeda“, – liepos pirmoje pusėje duodamas interviu Ispanijos žiniasklaidai kalbėjo Š. Jasikevičius.

Trečiadienį DELFI TV studijoje viešėjęs „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas paaiškino, kodėl pats klubas neskubėjo nuraminti „Žalgirio“ sirgalių Šaro klausimu.

„Jau visi pagal datas laukia tų pranešimų (šypsosi). Einame link tų NBA standartų, kai kiekvieną žingsnį lydi oficiali žinutė.

Nebus tokio pranešimo dėl Š. Jasikevičiaus, nes yra galiojantis kontraktas. Iš mūsų būtų labai keista, kad pasirašius sutartį vėliau paskelbti, kad kontraktas tebegalioja.

Juk mes iš naujo nieko nesudarome, nepasirašome. Jis lieka, dirbame toliau“, – DELFI studijoje kalbėjo P. Motiejūnas.

„Taip, mes taip pat girdime įvairius gandus, skaitome juos. Bet nematome būtinybės vėl pranešti apie galiojančią sutartį. Laukiame jo prisijungiančio prie komandos ir važiuosime pirmyn“, – pridūrė vasarą antrą kartą iš eilės geriausiu Eurolygos klubo vadovu pripažintas P. Motiejūnas.

Visas pokalbis su P. Motiejūnu:



Š. Jasikevičius 2018 metų vasarą su „Žalgiriu“ sudarė trejų metų kontraktą, o nuo liepos 16-osios įsigaliojo sutartis 2019-2020 m. sezonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)