Ch. Boshas praėjusį savaitgalį vykusioje NBA „Visų žvaigždžių“ šventėje turėjo dalyvauti tritaškių konkurse ir geriausių žaidėjų rungtynėse. Vis tik dėl blauzdos patempimo jis savo vietą užleido kitiems ir išvyko į Majamį atlikti išsamesnių tyrimų.

Vienas, sąsajų su „Heat“ komanda turintis, vyrukas pranešė, kad 31-erių aukštaūgis vėl susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis. Tiesa, jo agentas tokios informacijos patvirtinti negalėjo.

„Dar per anksti apie tai pranešti“, – sakė Henry Thomasas.

Pranešama, kad Ch. Bosho ketvirtadienį laukia apsilankymas pas gydytojus, kurie nustatys krešulio rimtumą ir ar jis galės šiemet dar sugrįžti ant parketo.

Praėjusiame sezone 211 cm ūgio amerikietis buvo susidūręs su identiška problema – tąkart kraujo krešulys buvo rastas jo plaučiuose. Verta pažymėti, kad tai žaidėjui nutiko būtent pertraukos dėl NBA „Visų žvaigždžių“ šventės metu. Paskelbus diagnozę, jam Ch. Boshui teko praleisti 30 paskutinių sezono rungtynių.

Šiemet aukštaūgis yra vienas „Heat“ lyderių, per mačą renkantis 19,1 taško ir 7,4 atkovoto kamuolio.

2014 metų liepą jis su Majamio klubu pasirašė penkerių metų ir 118 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją