„Knicks“ ekipa nesugebėjo prilygti NBA čempionų titulą ginantiems „Cavaliers“ (1/0) krepšininkams – skaudžiai pralaimėta 88:117 (18:28, 27:20, 19:34, 24:35).

Jei pirmoje mačo pusėje svečiai dar bandė kibti į atlapus varžovams, po ilgosios pertraukos „Cavs“ įjungė savo puolimo mašiną – per likusius du kėlinius šeimininkai surinko 69 taškus ir nepaliko „Knicks“ jokių galimybių.

M. Kuzminskas šiose rungtynėse žaidė 9 minutes, per kurias pelnė 7 taškus. Puolėjas pataikė abu mestus dvitaškius, 1 iš 3 tritaškių ir atkovojo 1 kamuolį. Jo +- koeficientas buvo -4 (vienas geriausių komandoje).

Ant parketo lietuvis pirmą kartą pasirodė trečiojo kėlinio pabaigoje, o daugiausia laiko žaidė paskutiniame ketvirtyje, kuomet mačo baigtis jau beveik buvo nulemta.

Rezultatyviausias „Knicks“ gretose buvo Carmelo Anthony, kuris per 30 min. pelnė 19 taškų, bet pataikė tik 8 iš 18 savo metimų iš žaidimo. Derrickas Rose'as pridėjo 17, Kristapas Porzingis – 16, Justinas Holiday – 8 taškus.

„Cavaliers“ 29 taškus pelnė Kyrie Irvingas, o LeBronas Jamesas sezoną iš karto pradėjo nuo trigubo dublio – surinko 19 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko net 14 rezultatyvių perdavimų. Kevino Love'o sąskaitoje – 23 taškai ir 12 atkovotų kamuolių, Richardo Jeffersono – 13 taškų.

L. Jameso karjeroje tai buvo jau 43 trigubas dublis.

Pergalė nebuvo vienintelė šventė Klivlande – prieš pat rungtynes „Cavaliers“ komandai buvo įteikti NBA čempionų žiedai, iškovoti praėjusiame sezone. Ekipą sveikino garbūs svečiai, pats NBA komisaras Adamas Silveris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)