Nuo pat rungtynių pradžios iniciatyvą savo rankose turėję „Partizan“ krepšininkai antrame kėlinyje pirmavo 12 taškų – 33:21, tačiau svečiams pavyko varžovus sustabdyti, o po didžiosios pertraukos pavyti – 50:50.

Krasnodaro ekipa itin prastai pradėjo paskutinį ketvirtį, o tai leido aikštės šeimininkams vėl pabėgti į priekį 70:61. Vis dėlto svečiai rankų nenuleido ir likus žaisti 4 minutes skirtumą sumažino iki minimumo 70:69.

Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo viskas, ką „Lokomotiv“ galėjo padaryti šioje dvikovoje. Paskutines minutes pagirtinai sužaidusi Belgrado komanda šventė ketvirtą pergalę iš eilės.

Lietuvos rinktinės įžaidėjas M. Kalnietis per 33 minutes aikštėje pelnė 7 taškus (1/1 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai, 2/4 baudos), atkovojo 7 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, dukart suklydo, išprovokavo 5 pražangas ir surinko 18 naudingumo balų.

Tiek pat naudingumo balų yra Alano Williamso sąskaitoje. Legionierius pelnė dvigubą dublį - 15 taškų ir 10 atkovotų kamuolių. Po 17 taškų Krasnodaro komandai pelnė Samas Dekkeris ir Willas Cummingsas.

Nugalėtojams 16 taškų pelnė Rashawnas Thomas, 11 - Williams Mosley, po 10 - Ognjenas Jaramazas ir Rade Zagoracas.

Kitas rungtynes „Partizan“ žais spalio 30 dieną svečiuose su Limožo CSP (Prancūzija), o „Lokomotiv“ – spalio 30 dieną namie su Bursos „Tofaš“ (Turkija).

Kitose grupės rungtynėse CSP komanda su Ovidijumi Varanausku išvykoje 85:93 (27:21, 21:26, 17:27, 20:19) turėjo pripažinti Venecijos „Umana Reyer“ (Italija) ekipos pranašumą.

O. Varanauskas per 5 min. pelnė 3 taškus (dvitaškiai 0/1, tritaškiai 1/2) ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

CSP ekipa (1/3) grupėje yra paskutinė - šešta.

Paskutinės B grupės rungtynės bus žaidžiamos trečiadienį. Vilniaus „Rytas“ svečiuose susitiks su „Tofaš“.

B grupės turnyro lentelė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)