„Europoje nėra geresnės komandos – „Real“ turi gilią krepšinio ir pergalių istoriją. Palaima bus joje žaisti“, – nekantravo iš Niujorko „Knicks“ komandos atleistas 185 cm ūgio amerikietis.

Ch. Randle'as tapo jau net 10-uoju Madrido komandos legionieriumi, tačiau Ispanijos ACB lygoje jų galima registruoti vos 8. Būtent dėl šios priežasties J. Mačiulis už borto liko tiek Supertaurės turnyre, tiek pirmose sezono rungtynėse.

Tiesa, kalbėdamas su Krepšinis.lt, lietuvis dėl susidariusios situacijos nesikrimto.

„Ši situacija labai paprasta – rungtynėse gali žaisti 12, o mūsų yra 15, todėl kažkam reikia sėdėti. Aš galiu garantuoti, kad metų bėgyje Gustavo Ayonas 2-3 savaites nežais ACB lygoje. Treneris užsieniečius rotuos vienaip ar kitaip. O kad aš jo sprendimu pirmas atsidūriau sąrašo gale – nematau jokios problemos“, – ranka numojo 32-ejų metų puolėjas.

Ispanijos čempionate klubai per sezoną savo sudėtyje gali atlikti 15 keitimų, todėl J. Mačiulis tikėjosi jau ne už ilgo sugrįžti į sudėtį. Visgi dabar ant suolelio su kostiumu jam gali tekti pasėdėti kiek ilgiau.

Tiesa, Eurolygoje jokių legionierių limitų nėra, todėl „Real“ sudėtyje spalio 12-ą dieną vyksiančioje kovoje prieš Stambulo „Anadolu Efes“ komandą lietuvio pavardę jau tikrai turėtume išvysti.

Jonas Mačiulis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)