38-erių ispanas praėjusiame sezone vilkėjo Milvokio „Bucks“ marškinėlius.

Tiesa, traumų kamuotas P. Gasolis 2018/2019 sezone sužaidė viso labo tik 30 rungtynių, vidutiniškai pelnė po 3,9 taško, atkovodavo po 4,6 kamuolio ir atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.


Pau Gasolis profesionalo karjerą pradėjo Katalonijos klube, „Barcelonoje“ žaidė 1998-2001 metais, nuo 2001-ųjų persikėlė už Atlanto, rungtyniavo Memfio „Grizzlies“, Los Andželo „Lakers“, Čikagos „Bulls“, San Antonijaus „Spurs“ bei „Bucks“ ekipose.

Ketvirtadienį jau skelbėme, kad į Eurolygos viršūnę nusitaikęs katalonų klubas iš NBA lygos susigrąžino snaiperį Alexą Abrinesą, be to „Barcelona“ ilgam pratęsė sutartį ir su 30 metų 201 cm ūgio krašto puolėju Adamu Hanga.

Neoficialiais duomenimis jis Katalonijos klube turėtų likti dar ketverius metus.

Be šių dviejų žaidėjų „SuperBarca“ jau pasirašė solidžias sutartis su Nikola Mirotičiumi, Brandonu Daviesu ir Cory Higginsu, pratęsė kontraktus su Thomasu Heurteliu, Victoru Claveru ir vyriausiuoju treneriu Svetislavu Pešičiumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)