37-erių metų 197 cm ūgio krepšininkas šiuo metu savo sąskaitoje turi 4439 taškus ir užima šeštą vietą. Iki penktoje pozicijoje esančio Andriaus Šležo „Lietkabelio“ atstovui trūksta vos 34 taškų.

10,7 taško per mačą šį sezoną vidutiniškai įmetantis D. Šalenga per savo karjerą LKL yra sužaidęs 377 susitikimus. A. Šležui įmesti 4473 taškus prireikė 413 rungtynių.

Ketvirtoje vietoje esantis Andrius Giedraitis per savo karjerą LKL yra įmetė 4829 taškus ir kol kas į jo poziciją niekas rimtai nesikėsina. Absoliučiu lyderiu išlieka Rolandas Matulis – 5645 taškai per 554 mačus.

D. Šalenga šiuo metu yra 15 pagal atliktus rezultatyvius perdavimus, kurių varėniškis iš viso yra atlikęs 710. Šioje kategorijoje „Lietkabelio“ atstovas gali palypėti gerokai aukštyn, kadangi iki 12 vietoje esančio A. Giedraičio jam trūksta vos 10 perdavimų.

Dvikovoje su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ tris kamuolius sugriebęs D. Šalenga aplenkė Žydrūną Ilgauską ir dabar yra 34-oje pozicijoje – 1083 atkovoti kamuoliai. Iki laipteliu aukščiau esančio Mindaugo Žukausko „Lietkabelio“ atstovui trūksta 31 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)