„Donato operacija praėjo puikiai. Netrukus jis pradės reabilitacijos procesą ir grįš geresnis negu kada nors buvo. Laikykis, dički!“ – linkėjimus D-Mo siuntė jo agentas Tadas Bulotas.

Operaciją atliko daktaras Robertas Watkinsas, prieš tai sėkmingai į aikštę grąžinęs Dwightą Howardą ir kitas NBA bei NFL žvaigždes.

Kol kas oficialiai neskelbiama, kiek truks D. Motiejūno reabilitacija ir kiek realūs jo šansai žaisti šių metų Europos krepšinio čempionate, vyksiančiame rugsėjo 5-20 dienomis. Jame bus kovojama dėl kelialapių į 2016 metų Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. Lietuvos rinktinė į pirmą treniruočių stovyklą rinksis liepos 20 d.

Aukštaūgis susižeidė kovo pabaigoje treniruotės metu ir nuo to laiko į aikštę nebeišbėgo. Trečiadienį D. Motiejūną Los Andžele papildomai apžiūrėję gydytojai nepaliko pasirinkimo – nugarą dėl užspausto nervo būtina operuoti.

Lietuvis šiemet tapo tikru „Rockets“ atradimu: iki nelemtos traumos jis žaidė visose 71 reguliariojo sezono rungtynėse, net 62 iš jų pradėjo komandos starto penkete. Puolėjo vidurkiai – 12 taškų ir 5,9 atkovoto kamuolio per mačą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)