Nugalėtojams 23 taškus pelnė Troy Williamsas, 21 – JaMychalas Greenas, 19 – Mike'as Conley (7 rez. perd.), 14 – Andrew Harrisonas, 13 – D.J. Stephensas, 12 – Vince'as Hunteris, 10 – Marcas Gasolis.

„Raketas“ į priekį tempė aukštaūgiai. Antram sezonui Hjustone besiruošiantis 203 cm ūgio puolėjas Montrezlas Harrellas pelnė 20 taškų ir atkovojo 10 kamuolių, o pernai vos trejose NBA rungtynėse žaidęs 22-ejų metų Samas Dekkeris pridėjo 16 taškų. Be to, jis žaidė net 34 minutes.

Sėkmingai pasirodė ir kiti dėl minučių aikštėje kovojantys centrai: Nene Hilario surinko 10 taškų, Clintas Capela vos per 12 minučių spėjo įmesti 9 taškus ir atkovoti 9 kamuolius, o buvęs Domanto Sabonio komandos draugas Gonzagos universitete Kyle'as Wiltjeras pelnė 8 taškus.

Po krepšiais kovojusiems vyrukams neblogai talkino ir gynėjai: Tyleris Ennisas surinko 16 taškų, Ericas Gordonas – 15, o Jamesas Hardenas buvo netoli trigubo dublio – 14 taškų, 10 atkovotų kamuolių ir 9 rezultatyvūs perdavimai.

„Vyksta kova“, – po dvikovos pripažino M. D'Antoni. Bet tokie žodžiai ir vaizdai turėtų neraminti Donatą Motiejūną, kuris niekaip nesugeba užbaigti derybų su „Rockets“ klubo vadovais.

Hjustono ekipai 26-erių metų lietuviui buvo pateikusi vienerių metų ir 4,4 kvalifikacinį pasiūlymą, tačiau D-Mo jo nepriėmė. Komandos vis dar neturinčio 213 cm ūgio kauniečio agentas šio metu kalbasi ir su kitų klubų vadovais.

„Mes suprantame „Rockets“ situaciją ir jų norus, bet manau, kad jie taip pat supranta ir ko mes norime. Šiuo momentu nei viena pusė nėra pasirengusi priimti to, ką siūlo kita, todėl tęsime derybas ne tik su „Rockets“, bet ir su kitomis komandomis“, – prieš porą savaičių „FOX 26 Sports“ kiek daugiau detalių papasakojo B. J. Armstrongas.

Kol D. Motiejūnas delsia, kiti Teksaso ekipos aukštaūgiai naudojasi jiems suteiktomis progomis ir, panašu, kad auginasi trenerio pasitikėjimą. Be to, iki NBA sezono pradžios liko mažiau nei dvi savaitės.

Jamesas Hardenas ir Donatas Motiejūnas

Kitų, dar neskelbtų, šeštadienio nakties rungtynių rezultatai:

Filadelfijos „76ers“ – Detroito „Pistons“ – 76:97

Sakramento „Kings“ – Vašingtono „Wizards“ – 124:119

Majamio „Heat“ – Minsotos „Timberwolves“ – 96:101

Milvokio „Bucks“ – Čikagos „Bulls“ – 86:107

Los Andželo „Lakers“ – Ouklando „Golden State Warriors“ – 107:112

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)