Ketvirtaisiais D.Motiejūno krepšinio stovyklos ir NBA bendradarbiavimo metais daugiau nei 20 mergaičių ir berniukų taip pat dalyvaus „NBA Cares” klinikose. Į jas pakviesti atrinkti stovyklos dalyviai, mokinai iš Karalienės Mortos mokyklos ir vaikai su negalia iš vietinių šeimų, asmeniškai pakviesti Donato Motiejūno. Programoje dalyviai turės galimybę išmokti krepšinio pagrindus atlikdami įvairius linksmus ir įdomius pratimus, tinkančius įvairiems sugebėjimų ir įgūdžių lygiams. NBA suteiks aprangas, prizus ir dovanas vaikams.

„Aš pasirengęs rengti šią stovyklą kiekvieną vasarą, kad jauni žaidėjai gautų reikiamos patirties, kurios aš būdamas jaunas negalėjau gauti, – sakė D.Motiejūnas. – Dar kartą galėsime padėti perspektyviausiems ir talentingiausiems jauniems žaidėjams lavinti savo įgūdžius. Aš jaučiuosi laimingas, galėdamas į stovyklą įtraukti geriausius trenerius, kurie suteikia dalyviams profesionalių žinių ir patarimų.”

D.Motiejūno stovyklos dalyviai gyvens ir maitinsis „Kauno” viešbutyje, kuriame vasarą apsistoja įvairių sporto šakų rinktinės.

Treniruotės 25 jauniesiems krepšininkams vyks du kartus per dieną Sabonio krepšinio centre. Dalyvių pagrindą sudaro U16 rinktinės kandidatai ir būrys geriausių 2001 ir 2002 metais gimusių vaikinų.

Juos treniruos ilgametis D.Motiejūno individualus treneris Marcelo Nicola, Š.Sakalauskas, Kazys Maksvytis, Mantas Šernius, Sigitas Krukis, Rimvydas Samulėnas, Aurimas Jasilionis ir vienas iš „Houston Rockets” trenerių.

„Donatas yra puikus pasiryžusio vystyti jaunimo krepšinį savo tėvynėje, žaidėjo pavyzdys. Lietuvoje, mielai paremsime jo pastangas šią vasarą, – sakė NBA vyresnysis direktorius krepšinio operacijoms Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regione Nealas Meyeris. – Drauge su „NBA Cares“ programa, linksmais ir patraukliais pratimais mes turime galimybę uždegti vietos vaikus krepšiniu”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)