Dwightas Howardas, Clintas Capela, Joshas Smithas, Terrence'as Jonesas ir Montrezlas Harrellas – štai su šiais vyrukais D-Mo teks konkuruoti dėl vietos aikštėje. Tiesa, mūsiškio pranašumas – gebėjimas rungtyniauti ne tik sunkiojo krašto, bet ir „centro“ pozicijoje. Tai jis įrodė pernai sužibėjęs iki tos nelemtos traumos.

„Jie visi tikriausiai nežais – būtent toks yra planas. Tas, kuris demonstruos geresnę sportinę formą – tas ir žais. Kol nėra Clinto Capelos (atsarginio vidurio puolėjo), kai kurie iš jų turės pažaisti „centro“ pozicijoje, bet mes turime pakankamai laiko visiems save parodyti ir rungtynių eigoje mes matysime: kuris penketas geriau žais – tas ir bus aikštėje. Mes suteiksime jiems galimybę ir pamatysime, kuris ja pasinaudos“, – pamąstymais apie susidariusią situaciją dalijosi treneris J. B. Bickerstaffas.

Primename, kad D. Motiejūnas apie persikėlimą į „Pistons“ komandą sužinojo vasario 18 dieną. Visgi po keturių dienų lietuvis privalėjo grįžti į „Rockets“ – neva kaunietis nepraėjo Detroito ekipos medicininio patikrinimo.

Šį sezoną D-Mo dėl atsinaujinusios nugaros traumos iki Naujųjų metų sužaidė tik 14 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelno po 5,6 taško ir atkovoja po 2,1 kamuolio. Vėliau jis tobulinosi NBA plėtojimosi lygoje, kur atstovavo „Vipers“ komandai.

Bet naktį iš šeštadienio į sekmadienį 213 cm ūgio lietuvis vėl sugrįžo ant NBA arenų parketo. Pralaimėta mače prieš San Antonijo „Spurs“ (94:104) D. Motiejūnas aikštelėje praleido 9 minutes, per kurias spėjo pelnyti 2 taškus (1/2 dvit., 0/2 trit.), atkovoti kamuolį, atlikti rezultatyvų perdavimą, suklysti 2 ir prasižengti 3 kartus.

Kitas rungtynes „Rockets“ žais jau šiąnakt Milvokyje prieš „Bucks“ krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)