„Yahoo Sports“ analitikas Bobby Marksas išskyrė įdomiausių ir geidžiamiausių sunkiojo krašto pozicijoje rungtyniaujančių žaidėjų, kurie šią vasarą taps laisvaisiais agentais, sąrašą, į kurį pateko ir D. Motiejūnas.

„Nugaros operacija tarpsezoniu apribojo D. Motiejūno produktyvumą. Visgi paskutinės pastarosios rungtynės rodo, kad jis po truputį grįžta į buvusią sportinę formą. Lietuvis gali žaisti tiek sunkiojo krašto, tiek vidurio puolėjo pozicijose“, – rašo B. Marksas.

Šį sezoną 2,3 mln. JAV dolerių uždirbsiantis D. Motiejūnas dėl atsinaujinusios nugaros traumos sužaidė tik 30 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelno po 6,5 taško ir atkovoja po 3 kamuolius.

Šią vasarą D. Motiejūnas taps apribotuoju laisvuoju agentu, o tai reiškia, kad lietuvis gali ir likti „Rockets“ komandoje, jei pastaroji pasiūlytų daugiau pinigų už kitas 24-erių metų puolėju susidomėjusias ekipas.

B. Marksas praneša, kad Bostono „Celtics“, Šarlotės „Hornets“, Čikagos „Bulls“, „Rockets“, Fynikso „Suns“ ir Toronto „Raptors“ komandos artėjančią vasarą laisvųjų agentų turguje ieškos sunkiojo krašto puolėjo, turinčio pakankamai talento ir sugebėjimų žaisti startiniame penkete.

Tuo metu Bruklino „Nets“, Klivlando „Cavaliers“, Dalaso „Mavericks“, Denverio „Nuggets“, „Pistons“, Ouklando „Golden State Warriors“, Indianos „Pacers“, Milvokio „Bucks“, Minesotos „Timberwolves“, Naujojo Orleano „Pelicans“, Niujorko „Knicks“, Orlando „Magic“, Filadelfijos „76ers“, „Suns“, Sakramento „Kings“, San Antonijaus „Spurs“, Jutos „Jazz“ ir Vašingtono „Wizards“ ekipos norės papildyti atsarginių suolą.

Panašu, kad D. Motiejūnas tiktų bet kuriai NBA komandai, tad nusimato įdomi vasara bei kova dėl vieno talentingiausių Lietuvos krepšininkų.

Visas sunkiojo krašto puolėjų sąrašas:

1. Alas Horfordas
2. Pau Gasolis
3. Ryanas Andersonas
4. Davidas Westas
5. Meyersas Leonardas
6. Terrence‘as Jonesas
7. Marvinas Williamsas
8. Donatas Motiejūnas
9. Mareese‘as Speightsas
10a. Mirza Teletovičius
10b. Jeffas Greenas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)