Trečio kėlinio pabaigoje ekipas skyrė tik penki taškai (68:73), tačiau tuomet D. Motiejūnas pataikė tolimą tritaškį per tris varžovus aidint sirenai ir NBA komentatoriams beliko ištarti „O, mano Dieve!“.

Po šio epizodo „Pacers“ prie savo varžovų arčiau 6 taškų taip ir nepriartėjo, tad „Rockets“ šventė gana užtikrintą pergalę.

Iš viso D. Motiejūnas per 38 minutes pelnė 17 taškų (5/7 dvitaškiai, 1/2 tritaškis, 4/4 baudos), atkovojo 2, perėmė 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo ir 4 sykius prasižengė.

Svečių gretose ir vėl nesustabdomas buvo Jamesas Hardenas, surinkęs net 44 taškus (7/13 dvitaškiai, 3/8 tritaškiai, 21/22 baudos, 7 rez. perd.). Jis 40 taškų ribą šį sezoną peržengė jau aštuntą kartą!

18 taškų pridėjo Joshas Smithas (4/6 tritaškiai), 11 – Corey Breweris.

„Pacers“ puolimo lyderiai buvo gynėjai C. J. Watsonas (4/5 tritaškiai) ir George'as Hillas, įmetę atitinkamai 23 ir 20 taškų. „Centras“ Roy'us Hibbertas pasižymėjo 18 taškų ir 10 atkovotų kamuolių, o puolėjas Davidas Westas – 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)