Pastaruoju metu pasirodė daug pranešimų, kad aukštaūgiu domisi ne vienas NBA klubas. Tačiau „raketos“ norėjo įvykdyti mainus iki gruodžio 19 dienos, o ketvirtadienį pranešta, kad realaus susitarimo su Bostono „Celtics“ komanda pasiekti nepavyko.

Jei derybos su „keltais“ nebūtų nutrūkusios, į Hjustoną keltųsi Brandonas Bassas ir Courtney Lee, o „Rockets“ ekipa taip pat gautų NBA naujokų biržos pirmo rato šaukimą bei į Bostoną išsiųstų bent vieną mažiau žaidžiantį krepšininką.

JAV žiniasklaida kaip labai įmanomą variantą įvardijo būtent D. Motiejūną, nes jis rungtyniauja tik epizodiškai, be to, ir lietuviui, ir turkui atstovauja tas pats agentas - Arnas Tellemas.

Šį sezoną D. Motiejūnas sužaidė vos 12 rungtynių, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 8 minutes, pelnydavo po 3,1 taško (35,1 proc. metimų, 52,9 proc. baudų), atkovodavo po 1,6 kamuolio ir blokuodavo po 0,3 metimo.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)