Vilniečiai dar turėjo metus laiko galiojusį kontraktą su amerikiečiu, tačiau D. Gordonas nusprendė pasinaudoti sąlyga už išpirką sutartį nutraukti. Kelias dešimtis tūkstančių eurų siekiančią išpirkos sumą „Lietuvos rytui“ sumokės nauja D. Gordono komanda.

D. Gordonas užpyko ant buvusio komandos prezidento Gedvydo Vainausko už žodžius apie juodaodžius „Lietuvos ryte“ ir apie tai pareiškė savo nuomonę socialiniuose tinkluose. Antano Guogos įtikinėjimai persigalvoti D. Gordonui nepadėjo.

Primename, kad amerikiečiai Clevinas Hannah, Tayloras Brownas ir Corey Fisheris užsitraukė „Lietuvos ryto“ klubo vadovų ir trenerio Rimo Kurtinaičio rūstybę, kuomet paaiškėjo, kad naktimis amerikiečiai laiką leido ne ilsėdamiesi, o Vilniaus baruose. Su visais jais buvo atsisveikinta. Tąsyk Vilnių paliko ir stresinį kojos lūžį patyręs D. Gordonas.

Vilniečiai dėl legionierių netinkamo elgesio pralaimėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalio seriją Panevėžio „Lietkabeliui“ 1:3. Net ir be šios grupės legionierių „Lietuvos rytas“ sugebėjo iškovoti LKL bronzą.

Praėjusį sezoną D. Gordonas LKL vidutiniškai pelnė po 10,6 taško, atkovojo po 7,1 kamuolio ir atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo. Europos taurės turnyre D. Gordonas įmetė po 12,6 taško ir atkovojo po 9,6 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)