Primename, jog šią savaitę „Lietuvos rytas“ praleido Rusijoje, kur žaidė dvejas rungtynes iš eilės su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ klubu.

„Žaidėjai fiziškai ir psichologiškai pavargę. Pastaruoju metu daug žaidėme, penkias dienas gyvenome Rusijoje, viešbutyje – patikėkite, tai nėra lengva. Neseniai grįžome, turėjome tik vieną treniruotę. Kitose rungtynėse atrodysime geriau. Privalome persigrupuoti“, – kalbėjo specialistas iš Vokietijos.

Pats D. Bauermannas šią savaitę keliavo dar daugiau už savo žaidėjus. Treneris vos grįžęs iš Krasnodaro iš karto išskrido į tėvynę, kur aplankė dukros susilaukusią širdies draugę Stefani. Į Vilnių D. Baumermannas parskrido tik šeštadienį vakare. Tačiau vokietis tikino, jog šeimos pagausėjimas jo paties darbui neturėjo jokios įtakos.

„Žinoma, tai yra ypatinga akimirka, bet aš iškart grįžau į komandą. Norėjau visiems parodyti, jog komanda taip pat yra šeima. Mano asistentai gerai paruošė ekipą šioms rungtynėms, todėl su jų rezultatu tai visai nesusiję. Jokios įtakos neturėjo ir Dovydo Rediko pašalinimas. Ką su juo daryti, dar spręsime. Jei atvirai, dabar tai mažiausia iš mūsų problemų“, – kalbėjo D. Bauermannas, išsiuntęs D. Rediką iš Krasnodaro po treniruotėje kilusio konflikto.

Tuo metu „Uniks“ vairininkas Andrea Trinchieri po akistatos džiaugėsi, jo žodžiais, svarbiausia komandos pergale šiame sezone.

„Lietuvos rytas“ nuostabiai pradėjo sezoną, įveikė Eurolygos kvalifikaciją ir laimėjo neįtikėtinas rungtynes su Atėnų „Panathinaikos“. O mums tai buvo pirmos tokios rimtos rungtynės šiame sezone. Kai atvyksti į tokią krepšinio šalį kaip Lietuva, turi pademonstruoti visas geriausias savo savybes, kad ištrūktum su pergale. Gynyba mums leido tai padaryti. Efektyviai uždarėme savo baudos aikštelę ir turėjome iniciatyvą visas rungtynes“, – dvikovą komentavo italas.

Rugsėjį Slovėnijoje vykusiame Europos čempionate jis stovėjo už Graikijos rinktinės vairo. DELFI paprašė A. Trinchieri pasidalinti savo nuomone apie buvusį Graikijos nacionalinės komandos vidurio puolėją Andreas Glyniadakį, kuriam kol kas sunkiai sekasi įsitvirtinti „Lietuvos ryto“ starto penkete.

„Šiandien jam nebuvo lengva, nes jam reikia vietos ir laiko būnant arčiau krepšio, o mes jam nedavėme nei vieno, nei kito. Bet „Lietuvos ryto“ rungtynėse Krasnodare jo vaidmuo buvo labai svarbus, manau, jis yra geras žaidėjas“, – graiką užstojo A. Trinchieri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)