„Aš tikiuosi, (kad sezonas bus atnaujintas) nors esu gana nemažas skeptikas. Kitą vertus esu labai susirūpinęs, kad kai kurios Europos lygos čempionatus nutraukė anksčiau laiko ir čempionus paskelbė pagal turnyro lentelę“, – Eurohoops cituoja CSKA vairininkas Dimitris Itoudis, turėdamas omeny Lietuvos ir Lenkijos pavyzdžius.

LKL praėjusį penktadienį nusprendė dėti tašką čempionate ir po 24 turų sezono nugalėtoju paskelbė Kauno „Žalgirį“, analogiškai čempionų titulas atiteko Lenkijos „Zielona Gura“ klubui.

„Čempionai turi paaiškėti krepšinio aikštelėje, nepaisant tokios situacijos. Geriau visiškai anuliuoti čempionatą, nei tokiu keliu paskelbti nugalėtoją“, – kritišką nuomonę reiškė D. Itoudis.

VTB lygos lyderės Maskvos srities „Chimki“ strategas Rimas Kurtinaitis teigė, kad sustabdžius Eurolygą ir VTB lygą komandai skyrė tris dienas poilsio.

„Žinome preliminarias Eurolygos ir VTB turnyro atnaujinimo datas, nekantriai to laukiame.

Turime artimiausių dviejų savaičių treniruočių planą. Nežinau, ar įmanoma surengti draugiškas rungtynes, jei tą galėsime padaryti, planą koreguotume.

Svarbiausia, nei vienas legionierius neišvyko, yra kartu su komanda. Visi supranta savo pareigas ir nori, kad sezonas būtų baigtas“, – teigė R. Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)