„Darbas vyksta pagal planą. Jei kalbėti apie žaidėjus, geriau už kitus dabar atrodo D. Lavrinovičius. Ir tai nenuostabu, juk jis yra geroje sportinėje formoje po Lietuvos rinktinės stovyklos. Komandos sutelkimui prireiks mėnesio ar dviejų“, - oficialiai CSKA klubo svetainei internete sakė A. Vatutinas.

CSKA vadovas pabrėžė, kad turnyre ypatingas dėmesys bus skiriamas atsisveikinimui su buvusiais žaidėjais - Johnu Robertu Holdenu ir Trajonu Langdonu.

„Manau, kad ši ceremonija bus labai svarbi. Mes norėjome atsisveikinti ir su Matjažu Smodišu, bet jis nusprendė dar pratęsti krepšininko karjerą ir jo nepalaido dabartinis Zagrebo „Cedevita“ klubas“, - paaiškino A. Vatutinas.

Tradicinis A. Gomelskio vardo taurės turnyras vyks rugsėjo 24–25 dienomis.

Pirmame pusfinalyje Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“ žais su varžybų šeimininke CSKA komanda, o kitame pusfinalio susitikime jėgas išmėgins Eurolygos bei Graikijos čempionas Atėnų „Panathinaikos“ klubas ir stipriausia Turkijos ekipa Stambulo „Fenerbahce“.

A. Gomelskio taurės turnyro prizų fondas – 50 tūkst. eurų (už pirmą vietą – 20, už antrą – 15, už trečią – 10, o už ketvirtą – 5 tūkst. eurų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją