Ketveras rungtynes iš eilės (dvejas – Eurolygoje ir dvejas – VTB Vieningoje lygoje) pralaimėjusi Maskvos CSKA ieško būdų kaip kapstytis iš sudėtingos situacijos.

Rusijos sostinės klubas paskelbė, kad pasirašė iki šio sezono pabaigos galiosiančią sutartį su Turkijoje, Ankaros „Turk Telekom“ komandoje žaidusiu amerikiečiu aukštaūgiu Michaelu Ericu.

32-ejų metų 210 cm ūgio krepšininkas bent iš dalies užkamšys skylę, atsiradusią iš rikiuotės iki sezono pabaigos iškritus serbui Nikola Milutinovui.

M. Ericas galės žaisti ir Eurolygoje, nes šį sezoną šiame turnyre nerungtyniavo. Visgi aukščiausio Europos klubinio krepšinio patirties amerikiečiui netrūksta.

Jis yra vilkėjęs Stambulo „Daruššafaka“ ir Vitorijos „Baskonia“ komandų marškinėlius, kurių sudėtyse Eurolygoje sužaidė 57 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 8,4 taško, atkovojo po 3,9 kamuolio ir blokavo po 0,7 metimo. 2018-2019 m. sezone jis netgi buvo tapęs 27-ojo turo MVP, kai per rungtynes su Maskvos srities „Chimki“ pelnė 22 taškus ir sugriebė 15 kamuolių. Su Vitorijos komanda praėjusią vasarą M. Ericas tapo Ispanijos čempionu.

Šį sezoną Turkijos čempionate amerikietis rinko po 11 taškų ir atkovojo po 6,2 atšokusio kamuolio per susitikimą.

Šiuo metu Eurolygos sezone yra trumpa pertrauka dėl šį savaitgalį Europoje vykstančių taurių turnyrų. Elitinės Rusijos komandos savo šalies taurės varžybose nežaidžia.

CSKA (14/6) Eurolygos turnyro lentelėje užima antrąją poziciją.

Be N. Milutinovo, šiuo metu CSKA komandoje negali žaisti traumuoti Tornikė Šengelija ir Willas Clyburnas, o Mike'as Jamesas yra išvykęs į JAV dalyvauti artimo žmogaus laidotuvėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)