Iš pradžių CSKA paskelbė, jog pastarąsias dvi savaites nerungtyniavęs Mike'as Jamesas ir toliau vilkės Rusijos ekipos marškinėlius.

„Mike'as ir toliau žais mūsų klube. Sekmadienį jis dalyvaus treniruotėje ir galimai išvyks į Vieningosios lygos rungtynes Lenkijoje su Zelionos Guros „Stelmet“ ekipa“, – rašė CSKA.

Pats 30-metis amerikietis, kuris pastaruoju metu gedėjo Anapilin išėjusio senelio, atsiprašė Maskvos komandos ir pripažino savo kaltę.

„Ši situacija man yra labai sudėtinga ir turiu pripažinti, kad iš mano pusės ne viskas buvo padaryta gerai. Noriu atsiprašyti. Su CSKA spręsime šią situaciją. Noriu, kad šis nemalonus incidentas liktų užmarštyje“, – „Twitter“ tinkle rašė M. Jamesas.


Netrukus CSKA paskelbė prastas naujienas apie Nikola Milutinovą. Dešiniojo peties sąnario traumą patyrusiam vidurio puolėjui prireikė operacijos.

Maskvos komanda skelbia, kad šį sezoną 26-erių serbas neberungtyniaus.

N. Milutinovas susižeidė penktadienio rungtynėse su Miuncheno „Bayern“, kuriose CSKA patyrė pralaimėjimą 66:69.

Šį sezoną N. Milutinovas Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 9,9 taško, atkovodavo po 8,6 kamuolio bei rinkdavo po 17,9 naudingumo balo.

CSKA šiuo metu su 16 pergalių ir 7 pralaimėjimais Eurolygoje užima antrąją vietą. Rusus lenkia tik Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)