Europos taurės B grupėje „Virtus“ (8/7) namie 74:86 (24:31, 20:20, 14:17, 16:18) nusileido Liublianos „Cedevita Olimpia” (8/7) krepšininkams, pasivijusiems italus turnyro lentelėje.

Maskvos CSKA palikęs kartvelas Tornikė Šengelija „Virtus“ gretose buvo rezultatyviausias ir naudingiausias krepšininkas – 14 taškų, 7 atkovoti kamuoliai, 18 efektyvumo balų.

Visgi komandos draugų pagalbos puolėjui pritrūko. Po 11 taškų pridėjo Kyle'as Weemsas ir Mam Jaitehas, 9 – Milošas Teodosičius, kuris taip pat atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Kitas su CSKA atsisveikinęs krepšininkas – taip pat į „Virtus“ persikėlęs Danielis Hackettas – per 28 min. (žaidė ilgiausiai iš visų „Virtus“ narių) nepelnė nė taško, prametė visus 5 tolimus metimus ir susitikimą baigė su -5 naudingumo balais.

Tuo metu Slovėnijos ekipos gretose rezultatyviausias buvo Jacobas Pullenas su 20 taškų. Jaka Blažičius pridėjo 18, su Atėnų „Panathinaikos“ atsisveikinęs Yogi Ferrellas – 11, su Kauno „Žalgiriu“ išsiskyręs Zoranas Dragičius – taip pat 11 taškų.

Į Europos taurės aštuntfinalį pateks po 8 komandas iš kiekvienos grupės. Tiek „Virtus“, tiek „Cedevita Olimpia“ yra potencialūs Panevėžio „Lietkabelio“ varžovai kitame etape.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją