29-erių gynėjas turėtų tapti brangiausiu klubo krepšininku, kadangi sezono nusivylimu virtusį vidurio puolėją iš Graikijos Kostą Koufą nutarta atleisti. Po dešimtmečio NBA į Europą atvykęs aukštaūgis uždirbo apie 3 mln. JAV dolerių, nors Eurolygoje rinko vos 3,7 taško ir 2,8 atkovoto kamuolio vidurkius.

Savo ruožtu, iš Milano „Olimpia“ (Italija) praėjusią vasarą atvykęs M. Jamesas iškart tapo puolimo vedliu ir vidutiniškai Eurolygoje pelnydavo po 21,1 taško, atlikdavo 4,3 rezultatyvaus perdavimo bei atkovodavo 3,3 kamuolio.

Tuo metu Maskvos srities „Chimki“ generalinis direktorius Pavelas Astachovas RIA patvirtino, jog klubas kol kas nepradėjo derybų su savo žvaigžde Aleksejumi Švedu.

Brangiausiu žaidėju visoje Eurolygoje anksčiau laikytas rusas „Chimki“ marškinėlius vilki nuo 2015 metų.

„Šiuo metu nevyksta jokių pokalbių. Apskritai sustabdytos visos derybos, viskas sustoję. Aplinkybės neleidžia klubams dalinti pažadų žaidėjams ar atvirkščiai. Viskas labai komplikuota“, – skundėsi P. Astachovas.

A. Švedas Eurolygoje rezultatyvumu nusileidžia tik Stambulo „Anadolu Efes“ lyderiui Shane'ui Larkinui (M. Jamesas yra trečias).

31-erių gynėjas per rungtynes renka po 21,4 taško ir 6,2 rezultatyvaus perdavimo.

Primename, kad kovo viduryje sustabdyto Eurolygos sezono likimas turėtų paaiškėti gegužės 25 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)