Rusijos klubas su vokiečiu sudarė dvejų metų trukmės sutartį. Vitorijos „Baskonia“ gretose 2016-2019 m. rungtyniavęs krašto puolėjas tapo pirmuoju vokiečiu per visą CSKA klubo egzistavimo istoriją.

J. Voigtmannas praėjusį sezoną ant parketo vidutiniškai praleido po 25 min., pelnė po 7,5 taško, atkovojo po 5,8 kamuolio, rinko po 11,6 naudingumo balo, o tritaškius metė 31 proc. taiklumu.

„Šį žaidėją įdėmiai stebėjome jau kurį laiką. Aš žinau, kad Johannesas atmetė ne vieną pasiūlymą iš kitų klubų tam, kad galėtų atvykti į Maskvą ir ginti mūsų klubo spalvas. Voigtmannas – universalus žaidėjas, galintis žaisti dviejose pozicijose. Jis aukštas, gerai kovoja dėl kamuolių, gali plėšyti varžovų gynybą tritaškiais metimais. Džiaugiamės, galėdami jį turėti savo ekipos gretose“, – sakė CSKA vyriausiasis treneris Dimitris Itoudis.

Oficialiai J. Voigtmannas tapo pirmuoju CSKA tarpsezonio pirkiniu. Skelbiama, kad Maskvos klubas domisi ir dar vienu „Baskonia“ žaidėju – puolėju Darrunu Hilliardu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)