„Komandos vadovybė įdėjo daug pastangų, kad komanda liktų konkurencinga, – leidiniui „Izvestia“ sakė A. Vatutinas. – Taip, mes turime dvi naujas žvaigždes (Tornike Šengelija ir Nikola Milutinovas), tačiau dėl įvairių priežasčių brangūs žaidėjai kaip Kyle'as Hinesas, Andrejus Voroncevičius, Kostas Koufos ir Ronas Bakeris paliko komandą.

Tai labai svarbu, nes klubo biudžetas neabejotinai mažės. Kaip jūs žinote, „Aeroflot“ atsisakė daugumos investavimo programų, mūsų savininkas „Nornickel“ išgyvena sudėtingą laiką, finansavimas gerokai mažėja. Žinoma, suvokiame visas aplinkybes ir esame dėkingi už tai, kas darome klubo gerovei. Prognozuojame, kad klubo bendras biudžetas mažės 25-30 proc.“

Tarpsezoniu du svarbiausi CSKA pirkiniai yra Eurolygos žvaigždės T. Šengelija ir N. Milutinovas. 2019 metų Eurolygos čempionai pratęsė sutartį su rezultatyviausiu ekipos žaidėju Mike'u Jamesu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)