Stambulo „Daruššafaka“ komandą treniruojantis D. Blattas turėjo kelis pokalbius su NBA komandomis, tačiau nepanašu, kad charizmatiškasis treneris turėtų galimybių grįžti į stipriausią krepšinio lygą.

Tiesa, D. Blattas turi galiojantį dar vienerių metų kontraktą su Turkijos klubu, o „Daruššafaka“ kitą sezoną žais Eurolygoje.

D. Blattui darbas Rusijoje nebūtų naujiena – specialistas treniravo Rusijos nacionalinę ekipą, su kuria laimėjo Europos čempionato auksą ir olimpiados bronzą.

Ar jaučiu spaudimą dėl pasilikimo Kaune? Ne. Kiekvieną dieną bendraujame su klubo atstovais. Tai yra net daugiau nei atvirų kortų žaidimas. Viską suprantame. Ateis laikas ir priimsime sprendimus – aš dėl savęs ir dėl klubo, jie – dėl savęs ir dėl klubo. Nieko čia nepakeisi.
Šarūnas Jasikevičius

Žalgiriečių Eurolygos mažajame finale 79:77 nugalėti turtingiausio Europos krepšinio klubo Maskvos CSKA žaidėjai pirmadienį ilgai niekaip negalėjo palikti Serbijos sostinės.

Kaip pranešė Rusijos žiniasklaida, maskviečių lėktuvas iš Belgrado turėjo pakilti 15:30 val. vietos laiku, bet apsukęs ratą oro uoste grįžo į terminalą ir visi keleiviai buvo išlaipinti. Buvo paskirtas naujas reisas, milijonus uždirbantys CSKA atstovai savo skrydžio turėjo laukti dar beveik 7 valandas.

Primename, kad net 45 mln. eurų biudžetą turėjęs CSKA Belgrade patyrė visišką fiasko ir pirmą kartą nuo 2014 metų nepateko tarp turnyro prizininkų. Maža to, Finalo ketverte traumą patyrė puolėjas Andrejus Voroncevičius, kuriam šis sezonas jau gali būti baigtas, o du pralaimėjimai Belgrade privetė braškėti trenerio Dimitrio Itoudžio kėdę.

Tokį nesėkmingą Maskvos grando pasirodymą viešai sukritikavo Vladimiro Putino patarėjas Sergejus Ivanovas, pavadinęs tai „gėda ir šventvagyste“ bei komandos prezidentas Andrejus Vatutinas.

CSKA dabar laukia tik kova dėl VTB lygos titulo. Raudonarmiečiai pirmas ketvirtfinalio rungtynes žais jau ketvirtadienį Latvijoje su Rygos VEF ekipa.

Kita garsiai linksniuojama pavardė kandidatų sąraše yra Š. Jasikevičius. Daugelis ekspertų ir apžvalgininkų netiki, kad Šaras pasirinktų karjerą tęsti Maskvoje, o pats strategas apie tai linkęs apskritai dar nekalbėti.

„Ar jaučiu spaudimą dėl pasilikimo Kaune? Ne. Kiekvieną dieną bendraujame su klubo atstovais. Tai yra net daugiau nei atvirų kortų žaidimas. Viską suprantame. Ateis laikas ir priimsime sprendimus – aš dėl savęs ir dėl klubo, jie – dėl savęs ir dėl klubo. Nieko čia nepakeisi“, – po pasitikimo Kauno Rotušėje pirmadienį kalbėjo pats Š. Jasikevičius.

„Žalgirio“ komanda ilgai švęsti negalės – jau ketvirtadienį Kėdainiuose Lietuvos čempionai žais antrąsias ketvirtfinalio rungtynes su „Nevėžiu“. Trečiosios numatytos Kaune penktadienį. Serijoje iki trijų pergalių Š. Jasikevičiaus auklėtiniai pirmauja 1-0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)