Kaip praneša pats klubas, pirmose rungtynėse Milane žaisti negalės puolėjas Luigi Datome. Be to, treneriui Ettore Messinai trūks ir kito puolėjo Konstantino Mitoglou, kuris išlieka suspenduotas dėl įtarimų vartojus dopingą.

Tuo metu Turkijos čempionai į Italiją atsivežė tiek Vasilije Micičių, tiek Rodrigue Beaubois, kurie pastaruoju metu gydėsi traumas. Tiesa, praėjusį savaitgalį nacionalinių pirmenybių rungtynėse su „Bursaspor“ (88:85) dar nežaidė nei vienas, nei kitas gynėjas.


Ši ketvirtfinalio serija bus tikra stilių dvikova. „Olimpia“ reguliariajame sezone demonstravo geriausią gynybą lygoje, praleisdama vid. 72 taškus į savo krepšį, tuo metu „Anadolu Efes“ pagal renkamų taškų vidurkį (83,1) nusileido tik „Monaco“ (84).

Tarpusavio susitikimuose abusyk pergales šventė italai (75:71 ir 83:77), turnyro lentelėje užėmę trečią vietą. Turkai finišavo šešti.

Pirmasis serijos iki trijų pergalių mačas antradienį prasidės 20 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją