Apie tai pranešta prieš trečiadienį laukiančias svarbias FIBA Čempionų lygos rungtynes su Bonos „Telekom Baskets“ (Vokietija).

Primename, kad prieš praėjusį mėnesį vykusį Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą 30-metis amerikietis buvo suspenduotas dėl „klubo vidaus taisyklių pažeidimo“.

Nors spėta, kad jam teks išvykti, praėjusią savaitę „Rytas“ apsisprendė antrą sezoną ekipoje leidusį krepšininką pasilaikyti.

Sekmadienį jis žaidė netikėtu pralaimėjimu 77:88 Utenos „Juventus“ pasibaigusiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse ir pelnė 9 taškus.

„Rytas“ tvirtina, kad 203 cm ūgio krepšininkas išvyksta dėl „šeimyninių priežasčių“.

„Suteikėme Jarvisui antrą šansą praėjusią savaitę, tačiau šios paskutinės kelios dienos mums parodė, kad su šiuo žaidėju turime išsiskirti dėl jo rimtų asmeninio gyvenimo iššūkių, kurie emociškai stipriai atsiliepia ir treniruočių procesui, ir bendrai komandos tvarkai.

Galbūt galėjome tokį sprendimą priimti anksčiau, tačiau pastarosiomis savaitėmis daug kalbėjomės su žaidėju ir siekėme rasti kompromisą. Dėkojame Jarvisui už laiką Vilniuje, bet turime gerbti ir kitus komandos narius, todėl manome, kad jo išvykimas šiuo metu bus geriausias sprendimas abiems pusėms“, – dėstė „Ryto“ sporto direktorius Donatas Zavackas.

Čempionų lygoje J. Williamsas pelnė 5,6 taško, atkovojo 3,6 kamuolio ir rinko 6 naudingumo balus.

LKL aukštaūgis fiksavo 7,6 taško, 4,4 atkovoto kamuolio ir 10,9 naudingumo balo rodiklius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją