Prieš kurį laiką „Chimki“ trenerių štabą papildė ir dublerių komandoje dirbęs Andrejus Malcevas. Jis ir A. Trifunovičius trenerių štabe keičia Robertą Kuncaitį bei Giedrių Kurtinaitį.

Pastarieji gruodžio pradžioje buvo atleisti. Paskutinę vietą Eurolygoje užimančios ekipos vadovai duris parodė ir fizinio rengimo treneriui Evaldui Kandratavičiui.

Pasak pranešimų, klubo vadovai tokiais pokyčiais neapsiribos. Gali būti, jog netrukus bus imtasi didesnių permainų ir komandos sudėtyje.

Rusijos žiniasklaida skelbia, kad komandą gali palikti Janis Timma bei Jonas Jerebko.

A. Trifunovičius per savo karjerą dukart treniravo Vilniaus „Lietuvos rytą“: 2006-2008 metais, prieš klubo vairą perimant R. Kurtinaičiui, ir 2010-2011 metais R. Kurtinaičiui klubą palikus.

2011-2012 metais strategas vadovavo ir Kauno „Žalgiriui“, o paskutinė jo karjeros stotelė buvo Aleksandrovaco „Igokea“ ekipa, kurią 2019 metų rudenį treneris paliko dėl patirto insulto.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)