Pastaruoju metu Arūnas neretai buriuoja. „Viena mėgstamiausių mano sporto šakų yra buvimas miške ir grybavimas“, – juokėsi pašnekovas.

A. Valinskas per televiziją stebi įvairiausių sporto šakų varžybas. Sovietiniais laikais jis buvo „išprotėjęs“ Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubo sirgalius, nuolat lankydavosi stadione.

Garsaus TV laidų vedėjo nuomone, Lietuvos žiniasklaidoje krepšiniui skiriamas per didelis dėmesys, o kitos patrauklios sporto šakos nustumiamos į užribį. A. Valinskas žavisi geriausio Lietuvos smiginio atstovo Dariaus Labanausko žaidimu. Pašnekovui be galo patinka ledo ritulys. „Manau, kad ši sporto šaka turi potencialo tapti viena populiariausių mūsų šalyje“, – kalbėjo A. Valinskas.

Žinomas prodiuseris neseniai per nuotolį vedė Lietuvos futbolo federacijos renginį, kuriame buvo pristatoma jos strategija. Jis ketina prisidėti prie futbolo populiarinimo mūsų šalyje.

A. Valinskas asmeniškai pažįsta daugybę Lietuvos sporto žvaigždžių, su kuriomis mėgsta ir pakvailioti. Kartą jis su Arvydu Saboniu ir kitais garsiais krepšininkais žaidė „minusą“ į krepšį mėtydami Sabo sportbatį.

Sykį Arūnas pralaimėjo lažybas boksininkui Evaldui Petrauskui. TV garsenybė sakė, kad lietuvis Londono olimpinėse žaidynėse medalio neiškovos, o E. Petrauskas laimėjo bronzą. Tada Šilutėje per šio sportininko pagerbimą A. Valinskas į sceną lipo apsirengęs suknelę.

Apie visa tai ir daugybę kitų gyvenimo įvykių ir patirčių A. Valinskas kalbėjo važiuodamas automobilyje su komentatoriumi Vaidu Čeponiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)