Artimiausios „Ryto“ rungtynės Čempionų lygoje – namuose vasario 8-ą prieš Bonos „Baskets“.

„Rytas“ pakiliai pradėjo dvikovą ir diktavo sąlygas svečiams iš Turkijos – po pirmo kėlinio Giedriaus Žibėjo auklėtiniai pirmavo 26:14. Antrame ketvirtyje įsibėgėjęs „Rytas“ džiugino savo sirgalius: įpusėjus kėliniui švieslentė fiksavo 20-ies taškų šeimininkų persvarą (42:22).

Prieš antrą mačo pusę „Rytas“ galėjo jaustis pakankamai saugiai – 48:31.

Trečią kėlinį svečiai pradėjo atkarpa 12:2 ir skirtumas ištirpo iki 7-ių taškų. Puolime atgijęs „Rytas“ leido savo gerbėjams kiek lengviau atsikvėpti – po trijų kėlinių ekipas skyrė 13 taškų (70:57).

Lemiame ketvirtyje svečiai alsavo sostinės ekipai į nugarą (72:65, 80:74, 86:80), tačiau G. Žibėno auklėtiniai atsilaikė ir iškovojo pirmą pergalę Top-16 etape.

„Rytas“: Marcusas Fosteris 30, Martynas Echodas ir Gytis Radzevičius po 11, Benedekas Varadis 10, Gytis Masiulis ir Jarvis Williamsas po 9, Margiris Normantas 8 taškai.

„Bahcesehir“: Jerry Boutsiele 23, Jamaras Smithas 19, Langston Hall 13, Jaka Blažičius 11, Muhammed Baygül 8 taškai.

„Top-16” etapo kovas „Rytas“ praėjusią savaitę pradėjo išvykoje pralaimėdamas Manresos BAXI (69:82), o „Bahčešehir“ svečiuose taip pat neatsilaikė prieš Bonos „Telekom Baskets“ (68:74).

Rungtynes su „Bahčešehir“ praleido traumą patyręs Lukas Uleckas.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją