Oficialiai laisvuoju agentu T. Satoransky taps šio mėnesio pabaigoje, tačiau sutartis su „Barcelona“, teigia „Eurohoops“ jau suderinta. Anksčiau jis taip pat buvo siejamas su Eurolygos čempionu Stambulo „Anadolu Efes“.

Barselonos ekipoje čekas jau žaidė 2014-2016 metais.

Per 6 metų karjerą NBA jis už Atlanto vidutiniškai per rungtynes pelnė 6,6 taško, atliko 3,9 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo 2,8 kamuolio, perėmė 0,8 kamuolio. T. Satoransky vilkėjo Vašingtono „Wizards“, Čikago „Bulls“, Naujojo Orleano „Pelicans“ ir San Antonijaus „Spurs“ marškinėlius.

„Barcelona“ praėjusį sezoną liko be pagrindinių trofėjų – neprasibrovė į Eurolygos finalą, o Ispanijoje finalo serijoje nusileido Madrido „Real“.

T. Satoransky sugrįžimas siejamas su katalonų klubo stiprinimu 2022-2023 metų sezonui. Jo tautietis Janas Vesely taip pat minimas tarp pagrindinių „Barcelona“ šios vasaros pirkinių.

Nesnaudžia ir kiti klubai. Stambulo „Fenerbahče“ sekmadienį paskelbė sudariusi trejų metų sutartį su Scottie Wilbekinu. 29-erių metų amerikietis prieš tai vilkėjo Tel Avivo „Maccabi“ aprangą.

S. Wilbekinas Turkijoje jau žaidė – 2015-2018 metais atstovavo Stambulo „Daruššafaka“ ekipai.

Praėjusį sezoną jis Eurolygoje vidutiniškai per rungtynes pelnė 15,4 taško, atliko 4,1 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo 2,1 kamuolio ir perėmė 1,5 kamuolio.

Turkijos čempione tapusi „Fenerbahče“ visiškai atsinaujina, įskaitant ir vyriausiąjį trenerį, kurio kėdėje sėdės graikas Dimitris Itoudis.

Savo ruožtu „Maccabi“ greitai rado pamainą S. Wilbekinui – sukirto rankomis su 29-erių Darrunu Hilliardu.

Amerikietis praėjusią savaitę atsisveikino su Miuncheno „Bayern“, o prieš tai rungtyniavo Maskvos CSKA komandoje.

D. Hilliardui praėjęs sezonas Eurolygoje buvo sėkmingiausias. Jis vidutiniškai per rungtynes pelnė 13,7 taško, pataikydamas dvitaškius 50 proc. taiklumu, o tritaškius – 38,5 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją