Šeštą pergalę iš eilės šių metų atkrintamosiose varžybose iškovoję „Kavalieriai“ tiesiog įspūdingai atakavo iš trijų taškų zonos ir jau po pirmų dviejų kėlinių, per kuriuos smeigė net 18 taiklių tolimų šūvių iš 27-ių bandymų, pirmavo kone 40 taškų skirtumu – 74:38.

Iš viso „Cavs“ pataikė 25-is tritaškius iš 45-ių (55 proc.) ir užfiksavo naują NBA lygos rekordą įskaičiuojant ir reguliarųjį sezoną.

„Kas nutiko? Neturiu žalio supratimo... Mano galva, tai daug tritaškių... Aš be žodžių... Aš esu tas žmogus, kuris tiki, kad viskas yra įmanoma, ir tai nutiko šiąnakt“, – varžovų taiklumu negalėjo atsistebėti „Vanagų“ puolėjas Paulas Millsapas.

Tuo metu Lebronas Jamesas džiaugėsi pasiektu nauju rekordu.

„Šis vakaras mūsų organizacijai buvo ypatingas. Pasiekti visų laikų NBA rekordą – tai tikrai nepaprasta“, – sakė jis.

Trečias ir ketvirtas serijos mačas vyks Atlantoje penktadienį ir sekmadienį.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 27 (5/9 dvitaškiai, 4/6 tritaškiai, 5/9 baudos), J. R. Smithas 23 (7/13 tritaškiai), Kyrie Irvingas 19 (4/5 tritaškiai), Channingas Frye'us 12, Kevinas Love 11 (0/8 dvitaškiai, 3/4 tritaškiai, 2/2 baudos, 13 atk. kam.), Richardas Jeffersonas 8, Imanas Shumpertas 7 taškai.

„Hawks“: Paulas Millsapas 16 (11 atk. kam.), Jeffas Teague 14, Krisas Humphriesas 12, Alas Horfordas, Thabo Sefolosha ir Mike'as Muscala po 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)